Onderdelen:

  • Jongens Enkel: 8 t/m 14 jaar Groen, 10 t/m 12 , 10 t/m 14 , 11 t/m 17, 11 t/m 18
  • Meisjes Enkel: 8 t/m 14 jaar Groen, 10 t/m 12 , 10 t/m 14 , 11 t/m 17, 11 t/m 18
  • Jongens Dubbel: 11 t/m 17
  • Meisjes Dubbel: 11 t/m 17
  • Gemengd Dubbel: 11 t/m 17
  • Blauw, Rood & Oranje Event
  • 'Maak kennis met Tennis' 1-daags toernooi
 

Open Toernooi

8 t/m 14 jaar Groen - Dit onderdeel is bedoeld voor kinderen met de leeftijd 8 t/m 14 die met de groene bal spelen. 
10 t/m 12 jaar (jongens en meisjes enkel) - Dit onderdeel is bedoeld voor kinderen met de leeftijd 10 t/m 12 die met de gele bal spelen
10 t/m 14 jaar (jongens en meisjes enkel) - Dit onderdeel is bedoeld voor kinderen met de leeftijd 10 t/m 14 die met de gele bal spelen.
11 t/m 17 jaar (jongens en meisjes enkel) - Dit onderdeel is bedoeld voor kinderen met de leeftijd 10 t/m 17 die met de gele bal spelen. 
11 t/m 18 jaar (jongens en meisjes enkel) - Dit onderdeel is bedoeld voor kinderen met de leeftijd 10 t/m 18 die met de gele bal spelen. 
11 t/m 17 jaar (jongens en meisjes dubbel en gemengd dubbel) - Dit onderdeel is bedoeld voor kinderen met de leeftijd 10 t/m 17 die met de gele bal spelen. 

Alle bovenstaande onderdelen zijn open categorieën. Dat betekent dat je lid moet zijn van een vereniging (je hebt een KNLTB pas) om hieraan mee te doen. Kinderen uit verschillende clubs kunnen zich hiervoor inschrijven. Bij het inschrijven voor de dubbel en/of de gemengd dubbel dient je partner zichzelf ook in te schrijven. 

Je kunt je voor maximaal 3 onderdelen inschrijven. Bij het spelen van 1 onderdeel mag je 2 verhinderingen opgeven. Bij het spelen van 2 onderdelen mag je 1 verhindering opgeven. Bij het spelen van 3 onderdelen mag je geen verhinderingen opgeven.

Voor alle bovenstaande onderdelen kun je inschrijven via deze link! Wij werken met cash betalingen en je dient het inschrijfgeld mee te nemen bij je eerste wedstrijd.Blauw, Rood + Oranje Event – 12/16/2019 van 13:00 - 17:00 uur

Dit is een 1-daags event en wordt gedaan op woensdag 12 juni. Je zal dus op een dag meerdere wedstrijden spelen, en aan het eind van de dag zullen we een aantal winnaars huldigen! Er wordt hier gespeeld met de rode of met de oranje bal (Tenniskids). Om mee te doen aan dit event hoef je geen lid te zijn van een vereniging (ook mogelijk voor kennismakers). Het inschrijfgeld is €10,- en dit dien je cash mee te nemen op de dag zelf. Twijfel je of zo’n event voor jou geschikt is? Overleg dan even met je trainer/trainster! We hebben tijdens dit event een DJ, een luchtkussen en je kan ook geschminkt worden! We eindigen met een prijsuitreiking en een minidisco, dus kom gezellig meedoen met het Blauw, Rood + Oranje Event!

Je kunt je hiervoor opgeven door een mail te sturen naar jeugdtoernooi@tennisparkbergendal.nl met vermelding van je voor en achternaam en leeftijd. Wij werken met cash betalingen en je dient het inschrijfgeld mee te nemen op woensdag 12 juni.'Maak kennis met Tennis' 1-daags toernooi – 15/06/2019 vanaf 10:00 uur 

Dit is een toernooi dat op 1 dag wordt gespeeld op zaterdag 15 juni. Je zal dus op een dag meerdere wedstrijden spelen, en aan het eind van de dag zullen we een aantal winnaars huldigen! Dit toernooi is vooral bedoeld voor kinderen die bij ons (Tennisschool Berg & Dal) les volgen en weinig tot geen ervaring hebben in wedstrijden spelen. Om mee te doen aan dit event hoef je geen lid te zijn van een vereniging (ook mogelijk voor kennismakers). Het inschrijfgeld is €10,- en dit dien je cash mee te nemen op de dag zelf. We hebben tijdens dit event live muziek en eindigen met een prijsuitreiking!

Je kunt je hiervoor opgeven door een mail te sturen naar jeugdtoernooi@tennisparkbergendal.nl met vermelding van je voor en achternaam en leeftijd. Wij werken met cash betalingen en je dient het inschrijfgeld mee te nemen bij je eerste wedstrijd op zaterdag 15 juni.

Je mag je voor alle onderdelen inschrijven t/m donderdag 6 juni 2019!