Hallo allemaal!

Mijn naam is Guido van ’t Leven en ben al de nodige jaartjes trainer op Berg & Dal. Ben rond mijn 18de begonnen als invalkracht/hulpje en toen besloten de opleiding tot tennisleraar te volgen. Ik woon momenteel in het o zo mooie Rijswijk.

 

Toen ik klein was werd ik door mijn ouders meegenomen naar de tennisbaan aangezien zij zelf de sport beoefenen. Met mijn 2 broers stond ik dan eindeloos ballen tegen het muurtje te knallen. Toen ik 6 jaar was kreeg ik voor het eerst tennisles en vond ik het meteen geweldig! Bijna 20 jaar verder is het me gelukt om al de nodige jaren 3-3 op mijn pasje te staan. Heb het gevoel dat dat mijn plafond is maar probeer me altijd te blijven ontwikkelen ;)

 

Door mijn fascinatie voor sport en het menselijk lichaam ben ik de studie bewegingswetenschappen gaan studeren. Op deze studie heb ik onder meer een hoop geleerd over de motorische ontwikkeling van kinderen en verschillende manieren voor aanleren van bewegingen. Door deze achtergrond zal ik af en toe met aparte dingen komen maar er is wel over nagedacht. Na mijn bachelor heb ik nog de master Human Movement Science in 1 jaar afgerond. Hierbij heb ik vooral vakken gekozen richting de sportpsychologie. Hierdoor ben ik een hoop wijzer geworden over presteren onder druk, leerklimaat scheppen en invloed van ouders en trainers op atleten.

 

Het is mijn passie om deze kennis in de praktijk over te brengen en ik kan er enorm van genieten als ik vooruitgang zie bij tennissers. Verder zou ik graag nog wat doen met mijn kennis op het gebied van sportpsychologie. Mijn doel is om de vele jeugd van Berg & Dal naar een hoger niveau te begeleiden!

 

Functies:

- Selectietrainer Berg & Dal

- Trainer van Huisvrouwen, Huismannen, 4 jarige kinderen tot 80 jarige jongvolwassenen