Hoi! Ik ben Kim Wehrmann-Cassar en ben sinds 2014 tennistrainer bij H.T.V. Berg & Dal.

Ik kom oorspronkelijk uit Malta, en woon sinds 2012 in Nederland samen met mijn man Koos Wehrmann.

 

Sinds jongs af aan is tennis altijd mijn passie geweest. Voor dat ik naar Nederland kwam, speelde ik tennis op een professioneel niveau. Ik heb internationale toernooien gespeeld in het jeugd en senioren circuit een mocht voor Malta uitkomen tijdens Fed Cup wedstrijden en de Olympische spelen voor kleine landen. Ik heb dit jaren lang met heel veel plezier en succes mogen doen, maar moest door een rug blessure afscheid nemen van mijn toptennis carrière. Ondanks het feit dat toptennis niet meer haalbaar was, kan ik gelukkig nog steeds op een hoog niveau in Nederland spelen. Ik speel op dit moment zondag gemend competitie op Hoofdklasse niveau en ben in de zomer vaak te zien tijdens open toernooien in deze regio.

 

Ik heb in Malta een aantal jaar lesgegeven voor dat ik hier ben begonnen met lesgeven. Ik heb het altijd geweldig gevonden om zowel kinderen als volwassenen te helpen met hun spel verbeteren, niet alleen in het technisch aspect, maar ook in het tactisch, fysiek en mentaal aspect.

 

Mijn studie achtergrond ligt in Psychologie en ik vind dat tennis een sport is waarbij mentale vaardigheden heel erg belangrijk zijn. Ik zou het fantastisch vinden om op Berg & Dal, naast de vele tennisprogramma's die wij nu hebben, ook mental coaching programma's te hebben om zowel kinderen als volwassenen te helpen met optimaal kunnen presteren op de baan.

 

Functie's:

Verantwoordelijk voor jonge senioren programma

Toernooileider: Open jeugd toernooi Berg & Dal en Open dubbel toernooi Berg & Dal