Welkom als (toekomstige) sponsor van Tennisvereniging

HTV Berg & Dal.

 

 

Sponsoring

 

Sponsor worden, iets voor u?!

Tennispark Berg & Dal in nauwe samenwerking met HTV Berg & Dal biedt sponsoren vele mogelijkheden om de vereniging te ondersteunen. Exposure van uw bedrijf en het delen van kennis en ervaring met andere ondernemers in combinatie met sponsoring is hierbij het uitgangspunt. In deze folder vindt u hierover meer informatie.

Tennispark Berg & Dal

Het ruim 80 jaar oude Tennispark Berg & Dal is de laatste jaren grondig gemoderniseerd. De 350 jaar oude boerderij beschikt over moderne faciliteiten voor de tennissers maar biedt ook de niet-tennissende bezoekers vele mogelijkheden tot vertier, zoals een brasserie, bistro, galerie, beeldententoonstelling en ruimten voor recepties, feesten en zakelijke activiteiten. De authentieke boerderij is gelegen in de prachtige lommerrijke omgeving van de Bosjes van Pex. Berg & Dal beschikt over 21 tennisbanen:

12 smashcourt banen, 6 nieuwe gravel premium plus banen, 2 traditionele gravelbanen en een minibaan voor de jeugd.

HTV Berg & Dal

De Haagse Tennisvereniging Berg & Dal is een bloeiende vereniging, gehuisvest op Tennispark Berg & Dal. De vereniging is opgericht in 1933, telt meer dan 1500 leden en is daarmee een van de oudste en grootste verenigingen van Den Haag. Vereniging en park werken nauw samen aan een aantal gemeenschappelijke doelstellingen:

 1.     de ontwikkeling en implementatie van een actief jeugdbeleid
 2.     het bieden van spelplezier en gezelligheid aan jong en oud 

 

Ruim 20.000 bezoekers per jaar


Tennispark Berg & Dal biedt u als sponsor een unieke kans om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van ruim 20.000 bezoekers per jaar. Naast 1100 senior leden heeft de vereniging een snelgroeiende jeugdafdeling met meer dan 350 jeugdleden. Ouders, opa’s en oma’s, vrienden en kennissen komen, meestal onder het genot van een drankje en een hapje, kijken naar de vorderingen die de jeugdleden maken. Daarnaast zijn er nog eens 400 parkkaarthouders en 500 vaste baanhuurders. De activiteitenkalender is het hele jaar door goed gevuld en trekt niet alleen eigen leden, maar ook tennissers en bezoekers uit de omgeving en daarbuiten.

De Brasserie en de Bistro, met haar populaire 3-gangenmenu voor € 17,50, zijn 7 dagen per week geopend. Wekelijks vinden er ongeveer 3 feesten/bijeenkomsten plaats die gezamenlijk weer zorgen voor ruim 500 extra bezoekers.

Tijdens het welbekende Berg & Dal Open dat ieder jaar in augustus plaatsvindt, ontvangen wij per dag gemiddeld 2500 bezoekers. Naast de 750 partijen die er in die week worden gespeeld, zijn er elke avond diverse live optredens. Kortom: bij Tennispark Berg & Dal kunt u uw bedrijf het gehele jaar door bij diverse doelgroepen promoten!

De jeugd heeft de toekomst

HTV Berg & Dal en Tennispark Berg & Dal steken veel energie in het jeugdbeleid. De jeugd heeft immers de toekomst! Op dit moment zijn er ruim 350 jeugdleden maar wij hebben de ambitie om de komende periode door te groeien naar zeker 500 jeugdleden. Met een actief beleid willen wij de jeugd enthousiast maken én houden voor de tennissport. Om de jeugd extra te stimuleren is er een uitgebreid Jeugdbeleidsplan opgezet. Ook is er in 2013 een minibaan aangelegd voor de jeugd.

Wat doen we met de bijdrage van onze sponsors?

Uw sponsorbijdrage wordt voor 100% geïnvesteerd in het ondersteunen en faciliteren van het jeugdtennis. Het aanbieden van het Jeugdbeleidsplan kan hierdoor mede mogelijk worden gemaakt.

Het Jeugdbeleidsplan omvat onder andere de volgende onderdelen:

 •     Selectietraining
 •     Conditietraining
 •     Competitietraining
 •     Kledingpakket
 •     Jeugdkamp
 •     Toernooien
 •     Clinics
 •     Mini Kids
 •     Jeugdhonk

Wat draagt u bij als sponsor van HTV Berg & Dal?

€ 800,-  voor 3 jaar incl. reclamebord, 150x80 cm (t.w.v. € 275,-)

 • 1e jaar  300,-
 • 2e jaar  250,-
 • 3e jaar  250,-

Sponsoring speciale evenementen

Als laatste is er de mogelijkheid voor het sponsoren van speciale evenementen zoals het Open Toernooi; kosten hiervan zijn vanaf € 500 per jaar. U krijgt dan een logo op de aankondigingsposter en er wordt een speciaal toernooiboekje gemaakt voor de deelnemers. Ook krijgt uw bedrijf aandacht op onze website door een verwijzing naar uw website en het vertonen van uw logo. Op ons tennispark kunt u ook banieren e.d. laten ophangen tijdens de toernooidagen.

 


Heeft u interesse?

Neem dan contact met ons op. Wij leggen alle mogelijkheden graag aan u voor in een persoonlijk gesprek. Onze sponsors zijn van groot belang voor de ontwikkeling van de vereniging. Wij stellen uw betrokkenheid bij Berg & Dal dan ook zeer op prijs.

U kunt de contactpersoon telefonisch of per e-mail benaderen:

Jan van Munster            06 22 95 70 50
Koos Wehrmann           06 83 02 61 13

Jurgen van Buuren        0630987780

Email : sponsoring@htvbergendal.nl